scholen gesloten

De Driemaster 

2024: 29 mrt / 8 apr / 13 mei / 26 jun / 12 jul

De Jozefschool 

2024: 26 feb / 29 mrt / 21 mei / 11 jul 12uur / 12 jul

Inova

2024: 8 feb / 16 feb / 29 mrt / 2 apr / 21 mei /             5 jul / 12 jul

meivakantie 2024

29 april t/m 8 mei

vakantieweken 2024

paasweekend 29/3 t/m 1/4

                           meivakantie 29/4 t/m 10/5                              do 9/5 hemelvaart en vr 10/5 het kompas GESLOTEN

zomervakantie 15/7 t/m 23/8

sluitingsdagen het kompas 2024

do 9/5 hemelvaart & vr 10/5  en vr 27/12

uw kind heeft 12 weken vakantie per schooljaar en daarnaast gemiddeld tienmaal extra vrij door studiedagen of collectieve vrije dagen. tevens komt het voor dat uw kind eerder uit school is door start van een feestdag of voorafgaand aan een vakantieperiode. Op deze dagen bieden wij zeer betaalbare en uitermate flexibele mogelijkheden.

belangrijk om te weten is dat u:
- GEEN klant bij ons hoeft te zijn
- de opvang ALTIJD vervroegd of verlengd kan worden 
- ALTIJD nog op de dag zelf mag bellen

- ziet dat WIJ heel FLEXIBEL zijn!

in de linker kolom vindt u een overzicht van de vrije dagen van de drie basisscholen in Hoek van Holland (die bij ons bekend zijn).

bij eerder uit school worden de kinderen op tijd opgehaald en is er, indien van toepassing, een gezamenlijke lunch met daarna volop ruimte om binnen of buiten te spelen en bieden wij extra activiteiten aan.

kinderen buiten Hoek van Holland

leerlingen die buiten ons dorp naar school gaan hebben eveneens buiten de reguliere vakantieweken extra vrij doordat de school is gesloten. ook aan deze kinderen kunnen wij als daar ruimte voor is flexibele opvang aanbieden. voor de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. alles is bespreekbaar!

kinderen van andere kinderopvang

maakt u gebruik van een andere kinderopvang aanbieder dan Het Kompas en is uw reguliere opvang gesloten of kunt u niet terecht, ook dan kunt u gebruik maken van onze opvang. u hoeft geen cliënt bij ons te zijn om te profiteren van dit aanbod. ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag, kunnen de extra afgenomen uren bij de belastingdienst indienen via de handige toeslagenapp. vraagt u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

extra opvang

voor- en na de genoemde uren dat de scholen gesloten zijn kunt u extra opvang afnemen. bijvoorbeeld tussen 7.00 en 8.30 uur en/of tussen 12.00/12.30 uur (afhankelijk van school) en 18.00 uur.
opvang is op reguliere schooldagen als de groep/klas naar huis wordt gestuurd i.v.m. ziekte, corona quarantaine etc. alleen mogelijk tijdens de reguliere opvangtijden van BSO Het Kompas.

aanmelden

u kunt uw kind(eren) o.v.v. gewenste dagen en tijd via de mail of telefonisch aanmelden. langskomen bij de locatie aan de Mercatorweg 50a mag natuurlijk ook er ligt tevens een uitgebreide folder en aanmeldformulier voor uw klaar. komt u kind voor het eerst dan verzoeken wij u i.v.m. de veiligheid van u en uw kind een inschrijfformulier in te vullen. 

financiën

u ontvangt per e-mail of post een gespecificeerde factuur over de gereserveerde opvang uren. contant afrekenen mag natuurlijk ook.